Τρόποι παραγγελίας

Τρόποι Παραγγελίας

 

Η παραγγελία των προϊόντων μπορεί να γίνει με τους εξής τρόπους:

 

Μέσω τηλεφώνου : Θα σας ζητηθούν στοιχεία για το επιλεγόμενο προϊόν καθώς και κάποια προσωπικά στοιχεία για την σωστή αποστολή του προϊόντος.

 

Μέσω συμπλήρωσης της φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος για αγορά προϊόντος : H επιχείρηση θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας ενημερώσει για την εξέλιξη της παραγγελίας σας.

 

Για οποιαδήποτε ζημία προκύψει στην επιχείρηση από ψευδή στοιχεία, η επιχείρηση μπορεί να αναζητήσει αποζημίωση βάση των σχετικών διατάξεων του αστικού και του ποινικού κώδικα. 

 

Ακύρωση παραγγελίας

 

Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα υπαναχώρησης και ακύρωσης της παραγγελίας έως ότου ξεκινήσει η διαδικασία αποστολής της (εξαιρούνται προϊόντα επιθυμητής διάστασης μοκέτες, διάδρομοι κλπ). Σε περίπτωση που έχει ξεκινήσει η διαδικασία αποστολής ο πελάτης μπορεί να επιστρέψει το προϊόν (βάση της πολιτικής επιστροφής προϊόντων της επιχείρησης) καταβάλλοντας το μεταφορικό κόστος επιστροφής των προϊόντων.

 

Επιστροφές Προϊόντων

 

Η e-thivaios.gr σέβεται και προστατεύει τον καταναλωτή από τυχόν ελαττωματικά προϊόντα. Προσπαθούμε να παρουσιάσουμε τα προϊόντα μας όσο καλύτερα και αναλυτικότερα γίνεται μέσω εικόνων και περιγραφών. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο όταν τηρούνται οι παρακάτω όροι και έπειτα από συνεννόηση με την εταιρεία μας.

 

Όροι Επιστροφών 

 

  • Τα προϊόντα θα πρέπει να είναι στην αρχική τους συσκευασία όπως ακριβώς τα παραλάβατε.
  • Η εξωτερική και εσωτερική συσκευασία τους να είναι άψογη.
  • Η ημερομηνία αγοράς να μην έχει υπερβεί τις 14 ημερολογιακές ημέρες.
  • Το προϊόν που θα επιστρέψετε να συνοδεύεται από το ανάλογο παραστατικό και το παραστατικό αγοράς.

 

Κόστος Επιστροφών

 

·Σε περιπτώσεις όπου παραλάβατε προϊόν ελαττωματικό:

 

Επιστρέφετε το προϊόν με έξοδα τα οποία αναλαμβάνει η εταιρείας μας. Το προϊόν ελέγχεται από τους τεχνικούς μας και πραγματοποιείται αντικατάσταση. Το προϊόν στέλνεται πίσω με έξοδα τα οποία αναλαμβάνει εξίσου η εταιρεία μας.

 

·Σε περιπτώσεις όπου παραλάβατε προϊόν και επιθυμείτε την επιστροφή του και επιστροφή χρημάτων:

 

Επιστρέφετε το προϊόν ακολουθώντας τους όρους επιστροφών και η χρέωση των μεταφορικών επιβαρύνει τον πελάτη. Επιστρέφονται μόνο τα χρήματα της αξίας του προϊόντος με το ΦΠΑ και όχι η αξία των μεταφορικών που καταβάλλατε για να επιστρέψετε την παραγγελία σας.

 

·Σε περιπτώσεις όπου παραλάβατε προϊόν και επιθυμείτε την επιστροφή του και αντικατάσταση με κάποιο άλλο:

 

Επιστρέφετε το προϊόν ακολουθώντας τους όρους επιστροφών και η χρέωση των μεταφορικών για την επιστροφή του και την αποστολή νέου επιβαρύνει τον πελάτη.