Πληροφορίες αποστολής & πληρωμής

Τρόποι αποστολής

 

Για παραγγελίες που πραγματοποιούνται έως τις 11 η ώρα, αποστέλλονται την ίδια εργάσιμη μέρα εκτός από περιπτώσεις όπου δεν έχει επιβεβαιωθεί η πληρωμή. Σε περίπτωση έλλειψης κάποιων προϊόντων η εταιρεία μας θα επικοινωνεί μαζί σας τηλεφωνικά ή με email. Όλα μας τα προϊόντα αποστέλλονται με courrier, ταχυδρομείο και μεταφορικές εταιρείες.

 

ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ 49& ΑΝΩ

 

Για όλες τις αγορές πάνω από 49€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) η αποστολή θα είναι δωρεάν με courrier ή μεταφορική κατευθείαν στην πόρτα σας. Για αγορές κάτω των 49€ το κόστος του courier επιβαρύνει τον πελάτη. Ισχύει για όλη την Ελλάδα, εκτός από περιοχές που θεωρούνται δυσπρόσιτες από τις εταιρείες ταχυμεταφορών.

 

Στην προσφορά δεν συμπεριλαμβάνονται η κατηγορία χαλιών καθώς και των προϊόντων με επιθυμητές διαστάσεις (μοκέτες, διάδρομοι κλπ).

 

Ο πελάτης επιβαρύνεται μόνο με τα έξοδα αντικαταβολής 2€, εφόσον έχει επιλέξει αυτό τον τρόπο πληρωμής.

 

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

 

Ο χρόνος παράδοσης των παραγγελιών των προϊόντων που βρίσκονται σε διαθεσιμότητα (όχι αυτών με επιθυμητές διαστάσεις) εντός Αττικής είναι 1-5 εργάσιμες ημέρες. Σε περιπτώσεις όπου βρίσκεστε σε δυσπρόσιτη περιοχή η εταιρεία μας σας ενημερώνει ώστε να βρεθεί ο πιο οικονομικός τρόπος. Σε διαφορετική περίπτωση όπου τα προϊόντα μας δεν είναι άμεσα διαθέσιμα, η εταιρεία μας σας ενημερώνει για τον χρόνο παράδοσης τους.

 

ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

 

 

Οι αποστολές στην Κύπρο γίνονται μέσα σε 7-15 εργάσιμες ημέρες με courrier και το κόστος αποστολής το επιβαρύνεται ο πελάτης.

 

 

Τρόποι Πληρωμής

 

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με τους εξής τρόπους:

 

1. Παραλαβή από το κατάστημα.

 

2. Αντικαταβολή Μετρητοίς.

 

Τα προϊόντα αποστέλλονται με ACS ή ΕΛΤΑ και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο κατά την παραλαβή.

 

3. Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό.

 

Με κατάθεση σε λογαριασμό της εταιρείας. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε να δίνετε στην τράπεζα ως αιτιολογία το Ονοματεπώνυμο σας και τον Αριθμό Παραγγελίας. 

Ο τραπεζικός λογαριασμός στον οποίο μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι:

 

  • ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
  • IBAN: GR82 0171 7290 0067 2914 3670 645

ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ ΘΗΒΑΙΟΥ